Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Workshop Henna zetten

Beschrijving

Zie je ook telkens meer van die prachtige hennaversieringen? Benieuwd hoe je ze ook zelf kan maken? Volg dan de introductieworkshop Henna zetten van Niembooda Henna Arts. Henna-artiest Anima Jhagroe-Ruissen neemt je mee in de wereld van henna. De workshop is een inspirerende mix van historie, gebruiken en betekenis van henna en vaardigheden zoals het oefenen van technieken henna zetten en nadenken over design-composities op de hand.

‘Een ontmoeting tussen een eeuwenoude traditie en hedendaagse interpretatie’.

Benieuwd naar Anima’s hennastyle? Check dan www.henna-arts.nl

 

Voor deze veiling wordt een workshop aangeboden voor minimaal 10 deelnemers 20 EUR pp

Duur: 2 uur

Locatie: nader te bepalen door koper

Excl Reiskosten, deze worden vanuit Den Haag berekend.

 

Verkoopwaarde: € 250

Startbod: € 200

De veiling sluit over:

Vanaf 19 mei om 23:59 is het niet meer mogelijk te bieden op veilingproducten.

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77