Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Diner voor 2 + wijnpakket – Paddy’s

Beschrijving

Paddy’s is een begrip in Enschede. Hèt adres om smakelijk te lunchen, gezellig te dineren of tapas te eten en op vrijdag- en zaterdagnacht uit te gaan. Zij hebben het allemaal onder één dak en daar zijn ze al meer dan 20 jaar trots op!
U vindt ons aan de prachtige Oude Markt 12 in Enschede, waar ook vaak leuke evenementen plaatsvinden.

Je bied op:

Een waardebon voor een uitgebreid diner voor 2 én een fantastisch wijnpakket inclusief een set unieke wijnglazen voorzien van Paddy’s logo

Hoogste bod: € 150

De veiling sluit over:

Biedingen

Leesland bv Herman Slottje  € 150
Theo Willemsen  € 100

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77