Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

WAGENSPANNER SPEELKOORD BABY mintgroen konijn MET BIJTRING

Beschrijving

Ik kan niet goed stilzitten. Maar soms is dat wel handig 😉

Dus toen ik ooit met mijn enkel omhoog zat leerde ik van mijn schoonzusje haken. Sindsdien ben ik ‘hooked’.

Deze wagenspanner heb ik zelf gehaakt en is superleuk en praktisch (uiteraard heb ik er ook eentje zelf in gebruik voor mijn dochter ).

Gemaakt van prachtig glanzend katoen, gevuld met af en toe een belletje, stevig en met veiligheidsoogjes voor het konijntje. De houten bijtring en de kralen zijn van onbewerkt glad hout. Ideaal voor een baby om op te knabbelen.

Wel 1 dingetje: gebruik op eigen risico! So don’t sue me 😛

Er zit veel tijd, liefde en materialen in…

Deze is 41cm lang en overal aan te bevestigen. Normaal geef ik hem weg als kraamcadeautje maar voor deze veiling verkoop ik er eentje (of twee/drie/vier:-))

Er zit veel tijd, liefde en materialen in…supertof om te gebruiken maar ook om te geven….

Verkoopwaarde: € 20

Hoogste bod: € 20

De veiling sluit over:

Biedingen

Dianne van Hoogmoed  € 20

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77