• nl
« Alle veilingitems

Unieke zeefdruk Doodle01ONE PinkYellow

Beschrijving

Geometrische vormen en vervormingen hebben een aantrekkingskracht op autodidact kunsten-maker Richard Vermijs uit Zwolle, Nederland.

Naast zijn werk als professionele grafisch ontwerper onder de naam IJgenweis Visual Vormgeving heeft Vermijs zich specialiseert in tekeningen, digitale prints, schilderkunst en muurschilderingen. Hij is geïnteresseerd in de architectuur, typografie, graffiti en muziek. Zijn kunstwerken kenmerken zich door grafische vormen, bewegingen, constructies, patronen, veelvoudige lagen en het gebruik van graffiti-elementen. Het geeft een extra dimensie aan het werk. Vermijs speelt met de perceptie van de kijkers door gebruik van grafische elementen zoals onjuiste hoeken en perspectiefvervorming.

De zeefdruk is een afgeleid van de Doodle Series. Deze serie bestaat uit het spelen met ruimtelijke beweging, constructies, vormen, diverse gelaagdheden en het gebruik van graffiti elementen zoals pijlen, 3D. Als kijker kun je er op-, in-, langs-, tussen- en door kijken.

Het formaat van de zeefdruk is A3.

Andere zeefdrukken uit de Doodle Series zijn in een gelimiteerde oplage beschikbaar bij o.a. Blauwdruck, Zwolle

http://www.ijgenweis.nu
http://www.instagram.com/richard_vermijs

 

Verkoopwaarde: € 50

Startbod: € 15

De veiling sluit over:

  • In hele euro's, alleen getallen.
  • Minimumbod van €,-
    Bij anoniem bieden is je naam alleen zichtbaar voor de veiligmeester.

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77