Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Unieke zeefdruk Doodle01ONE PinkYellow

Beschrijving

Geometrische vormen en vervormingen hebben een aantrekkingskracht op autodidact kunsten-maker Richard Vermijs uit Zwolle, Nederland.

Naast zijn werk als professionele grafisch ontwerper onder de naam IJgenweis Visual Vormgeving heeft Vermijs zich specialiseert in tekeningen, digitale prints, schilderkunst en muurschilderingen. Hij is geïnteresseerd in de architectuur, typografie, graffiti en muziek. Zijn kunstwerken kenmerken zich door grafische vormen, bewegingen, constructies, patronen, veelvoudige lagen en het gebruik van graffiti-elementen. Het geeft een extra dimensie aan het werk. Vermijs speelt met de perceptie van de kijkers door gebruik van grafische elementen zoals onjuiste hoeken en perspectiefvervorming.

De zeefdruk is een afgeleid van de Doodle Series. Deze serie bestaat uit het spelen met ruimtelijke beweging, constructies, vormen, diverse gelaagdheden en het gebruik van graffiti elementen zoals pijlen, 3D. Als kijker kun je er op-, in-, langs-, tussen- en door kijken.

Het formaat van de zeefdruk is A3.

Andere zeefdrukken uit de Doodle Series zijn in een gelimiteerde oplage beschikbaar bij o.a. Blauwdruck, Zwolle

http://www.ijgenweis.nu
http://www.instagram.com/richard_vermijs

 

Verkoopwaarde: € 50

Startbod: € 15

De veiling sluit over:

Vanaf 19 mei om 23:59 is het niet meer mogelijk te bieden op veilingproducten.

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77