Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

scuba diving! introductie of 2 boat dives op Curacao

Beschrijving

Op vakantie naar Curacao? Of woon je er?

Op de mooiste plekjes ter wereld duiken, vanaf een boot. Voor iedereen die Curacao kent, tussen bullenbaai en de blue room in. Dat kan met Sharky! Uiteraard met professionele begeleiding. B-diving heeft een fantastische introductie-aanbieding, maar ik mag voor nog minder het op de veiling brengen!

Nog nooit gedoken? dan is dit je kans. In plaats van de boat dive biedt B-diving ook een introductieduik aan, met alles erop en eraan. Instructie, oefeningen, een echte duik in de Caribische zee. Natuurlijk krijg je ook een certificaat. We veilen het voor dezelfde prijs. Buitenkans!

 

Verkoopwaarde: € Naf 150

Hoogste bod: € 75

De veiling sluit over:

Biedingen

Jeroen De Rapper  € 75
Anoniem  € 50

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77