Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Schilderij “2015.4b: Bevrijding” – X. Breumelhof

Beschrijving

Matthijs van Amsterdam en Xander Breumelhof, beide lid van het kunstenaarscollectief Ateliers 1819 uit Zoetermeer (http://www.ateliers1819.nl/), veilen voor het initiatief “Lock me up, free a girl” elk een schilderij. De schilderijen vormen een tweeluik, beide in de afmeting 40 bij 40 centimeter. Geschilderd op linnen met acryl verf.

Matthijs doneert het werk “2015.4a: Onderdrukking” en Xander “2015.4b: Bevrijding”

Beide kunstenaars werken abstract. Hun werk kenmerkt zich door kleur, beweging, geometrische vormen en scherpe lijnen.

De kunstenaars over hun werk:

Matthijs:

“Het schilderij moet ademen, het schilderij moet gaan leven. De worsteling en inspanning van de kunstenaar moet de toeschouwer kunnen zien. Dan pas is het werk voor mij goed genoeg. De gelaagdheid, aanpassingen, krassen en kwaststreken. Die moeten zichtbaar zijn. Het proces hoe het schilderij tot stand komt, moet de toeschouwer vangen.”

Xander:

“Er wordt altijd gestreefd naar het overvallen van de kijker door het gebruik van contrast en felle kleuren. Het optimale resultaat wordt bereikt als de kijker blijvend langs alle elementen van het werk wordt meegenomen.”

Overdracht van het schilderij “2015.4b: Bevrijding” vindt bij voorkeur plaats bij Worrell & Jetten te Zoetermeer waar Matthijs werkzaam is. Aflevering is exclusief lijst. In overleg met de koper kan een baklijst worden gemonteerd voor € 35,-, apart te voldoen aan de kunstenaar.

Verkoopwaarde: € 275

Hoogste bod: € 175

De veiling sluit over:

Biedingen

Anoniem  € 175

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77