Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

RONDLEIDING DOOR DE GROLSCH VESTE – OUD-KEEPER VAN FC TWENTE HENNIE ARDESCH

Beschrijving

Oud-keeper van FC Twente Hennie Ardesch geeft een rondleiding door de Grolsch Veste

Voor de echte fan is dit een must om op te bieden;  een rondleiding door de Grolsch Veste, gegeven door Hennie Ardesch. Hij stapte in 1965 over naar FcTwente en verdedigde ook het doel tussen 1973 en 1975. Ook was hij tot 2011 keepertrainer en teammanager bij het dameselftal van FcTwente en is hij initiatiefnemer en trainer van de Keepersacademie Twente.

Aldus Hennie: “Wat ik ook altijd nog mooi vind is het geven van de rondleidingen. Ik maak daar een feestje van. Ik kan als oud-speler natuurlijk ook hele andere dingen vertellen dan iemand die niet voor de club heeft gevoetbald. Ik vertel er altijd wel iets extra’s bij. Als voorbeeld in de bestuurskamer. Daar hangt nu de originele vaandel van de Enschedese boys, maar daar hingen in het verleden de geportretteerde vaandels van Sportclub en de Boys. En daartussen hing het rode shirt. Maar dat is hartstikke fout. Het eerste shirt van ons was niet rood. En zo kan ik zoveel vertellen. De eerste match fixing van FC Twente en noem maar op.”

Voor max. 10 personen

Verkoopwaarde: € 115

Startbod: € 60

De veiling sluit over:

Vanaf 19 mei om 23:59 is het niet meer mogelijk te bieden op veilingproducten.

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77