Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Resultaatgerichte mediatraining

Beschrijving

Het is cruciaal dat jij jouw verhaal goed weet te verkopen. Het moet niet alleen inhoudelijk kloppen, je moet het ook goed kunnen verwoorden. Hoe doe je dat? In deze praktische training help ik je hier bij. Hoe kun je een interview voorbereiden? En wat zijn de verschillen tussen geschreven en audiovisuele media als het gaat om het vertellen van je boodschap. Daag jezelf uit! Geen ingewikkeld gedoe. Direct aan de slag én resultaat. http://www.mncc.eu/nl/

MNCC biedt ook workshops aan voor bedrijven waarin voor iedereen duidelijk wordt op welke manier je als bedrijf je corporate identity helder weet uit te dragen.

Meer informatie vind je hier http://www.mncc.eu/nl/werk/workshop/

Verkoopwaarde: € 1500

Hoogste bod: € 200

De veiling sluit over:

Biedingen

Anoniem  € 200

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77