Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Personal training bij winnaar Dutch Fitness Awards!

Beschrijving

Ook dit jaar is Fit20 weer zo sportief om dit veiling-item aan te bieden. Wat dacht je van deze voucher met 3 maanden fit20!

3 maanden lang Personal High Intensity Training, welke slechts 20 minuten duurt, waarbij je niet zweet en dus niet hoeft te douchen, altijd op afspraak.

Sporten bij de beste fitnessclub van de gemeente Enschede, en in de top 10 van de provincie Overijssel. Gekozen door het publiek en winnaar Dutch Fitness Awards!

Bij zo’n fitnessclub wil jij toch ook komen trainen. Steun daarom het goede doel, biedt snel en werk nog voor de zomer aan een fitter lichaam!

Dankjewel Robert Vervloet van Fit20 die deze voucher aangeboden heeft.

Verkoopwaarde: € 270

Hoogste bod: € 135

De veiling sluit over:

Biedingen

Anoniem  € 135

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77