Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

NOYA NOIR – KYRA COGNAC BUMBAG

Beschrijving

Opzoek naar een coole, stoere en mega functionele accessoire om je look af te maken én wil jij mij steunen door te doneren? Dan is dit je kans! De lieve dames Dan Jing en Megan van NOYA NOIR hebben maar liefst TWEE van hun bestseller tassen gedoneerd voor deze veilig. Deze KYRA COGNAC BUMBAG en de FAYA BLAUW

Klik hier voor de FAYA BLAUW BUMBAG veilig!

Product informatie:

De Kyra bumbags zijn gemaakt van echt leer en voorzien van gedetailleerde hardware waardoor ze er net uitzien als een klein koffertje. Een erg veelzijdige accessoire die jouw outfit gegarandeerd een ‘unexpected twitst’ geeft. De Kyra bumbag wordt met een verstelbare, afneembare heupriem geleverd.

MATEN
TAS: 17,5 x 12 x 6 cm
RIEM (INCL. TAS): 74 cm – 125 cm
RIEM (EXCL. TAS): 57 cm – 108 cm

 

Verkoopwaarde: € 94,99

Hoogste bod: € 50

De veiling sluit over:

Biedingen

Sanneke Anker  € 50
Anoniem  € 40

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77