Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Neem je eigen single op in een professionele geluidsstudio!

Beschrijving

Altijd al je eigen single op willen nemen in een professionele geluidsstudio? Dan kun je hier simpelweg niet omheen, plaats een mooi bod en leef je droom!

Maarten De Groot is de trotse eigenaar/muziekproducer van M-Works. Menig artiest ging jou al voor, mooie hits zijn hier ontstaan.

Met een songwriter, arrangeur of zelf een lied componeren en arrangeren, inzingen, live instrumenten inspelen en afmixen in 1 dag. Het kan echt!

Door snelle, up to date technieken en veel ervaring is het mogelijk om muziekproducties sneller te kunnen produceren. Dat maakt het mogelijk om in één dag tot een mooi product te komen en een complete single te maken.

In een relaxte, bijna huiselijke sfeer is het mogelijk om aan al je muzikale wensen te voldoen. Veel muziekstijlen, van nationaal tot ver over de grenzen. De studio is uitgerust om het de artiest zoveel mogelijk naar zijn/haar zin te maken.

Zeer inspirerend om zo bezig te zijn met jouw eigen productie….

En natuurlijk met de M-Works kwaliteit!

Hoogste bod: € 325

De veiling sluit over:

Biedingen

Anoniem  € 325
Frank Bouman  € 300
Frank Hautvast  € 250
Frank Bouman  € 200
Frank Hautvast  € 150

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77