• nl
« Alle veilingitems

Masterclass LinkedIn

Beschrijving

Meer bewustwording en zichtbaarheid hebben op het mooie medium LinkedIn? Het beter benutten van dit medium? Het vinden van de juiste mensen voor jullie organisatie ? Leads vinden via dit en mooie conversies zo maken op verkoopgebied?

Harrie Lamers, expert verbinder geeft voor maximaal 4 personen een masterclass LinkedIn

Dit zal ik doen op een doordeweekse dag, bij jullie op kantoor. Hierbij zal ik in max 2 uur, in een groep van maximaal 4, op een inspirerende wijze de mogelijkheden van LinkedIn vertellen. Dit zal in de voertaal Nederlands zijn. Zelf gebruik ik al meer dan 10 jaar LinkedIn en geeft het mij een mooie manier om aan nieuwe verbindingen te komen.

Tijdens deze presentatie zal ik o.a. de volgende vragen beantwoorden: waar moet een professioneel persoonlijk profiel aan voldoen, hoe kom je in contact met (interessante) mensen en jouw collega’s ‘connecten’, wat moet je posten en of bloggen in dit in de ‘WHY’, wat doe je als men op jouw profiel kijkt, hoe nodig je iemand uit en heb hoe maak je contact en plan je goede koffie gesprekken aan met mogelijke leads/kandidaten.

Harrie Lamers
Expert Verbinder
www.harrielamers.nl

Verkoopwaarde: € 999

Startbod: € 399

De veiling sluit over:

  • In hele euro's, alleen getallen.
  • Minimumbod van €,-
    Bij anoniem bieden is je naam alleen zichtbaar voor de veiligmeester.

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77