Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Masterclass LinkedIn (expert verbinder Harrie Lamers)

Beschrijving

Meer bewustwording en zichtbaarheid hebben op het mooie medium LinkedIn? Het beter benutten van dit medium? Het vinden van de juiste mensen voor jullie organisatie? Leads vinden via dit en mooie conversies zo maken op verkoopgebied?

Ik zal dit doen op een doordeweekse dag, bij jullie op kantoor. Hierbij zal ik in max. 2 uur, in een groep van max. 4 personen, op een inspirerende wijze de mogelijkheden van LinkedIn vertellen. Dit zal in de voertaal Nederlands zijn.

Zelf gebruik ik al meer dan 10 jaar LinkedIn en geeft het mij een mooie manier om aan nieuwe verbindingen te komen.

Tijdens deze presentatie zal ik o.a. de volgende vragen beantwoorden: waar moet een professioneel persoonlijk profiel aan voldoen, hoe kom je in contact met (interessante) mensen en jouw collega’s ‘connecten’, wat moet je posten en of bloggen in dit in de ‘WHY’, wat doe je als men op jouw profiel kijkt, hoe nodig je iemand uit en heb hoe maak je contact en plan je goede koffie gesprekken aan met mogelijke leads/kandidaten.

Met vriendelijke groet,

Harrie Lamers

Expert Verbinder

 

Verkoopwaarde: € 999

Hoogste bod: € 300

De veiling sluit over:

Biedingen

Jan Van den Berg  € 300

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77