Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

LEZING OVER FC TWENTE DOOR OUD-KEEPER HENNIE ARDESCH

Beschrijving

Heden, verleden en toekomst, de visie van Hennie

Voor de echte fan is dit een must om op te bieden;  een rondleiding door de Grolsch Veste, gegeven door Hennie Ardesch. Hij stapte in 1965 over naar FcTwente en verdedigde ook het doel tussen 1973 en 1975. Ook was hij tot 2011 keepertrainer en teammanager bij het dameselftal van FcTwente en is hij initiatiefnemer en trainer van de Keepersacademie Twente.

De inmiddels 74-jarige Ardesch is nog altijd actief voor de club en peinst er niet over om te stoppen met zijn activiteiten.

“Alles gaat vanuit het hart en ik vind het geweldig mooi om de club te promoten. Waar ik ook ben.”

Verkoopwaarde: € 800

Startbod: € 400

De veiling sluit over:

Vanaf 19 mei om 23:59 is het niet meer mogelijk te bieden op veilingproducten.

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77