Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Jouw zakelijk profiel: ken je drijfveren!

Beschrijving

Een persoonlijkheidsprofiel van Management Drives biedt nieuwe inzichten op het werkgebied en geeft handvatten om ontwikkeling te realiseren. Door middel van een coachingsgesprek (1 uur) worden zaken helder die soms moeilijk onder woorden zijn te brengen. Zit je in een sollicitatieproces of wil je op het werk nog beter voor de dag komen, dan kan het profiel in combinatie met het gesprek voor veel duidelijkheid zorgen.

Verkoopwaarde: € 390,-

Hoogste bod: € 50

De veiling sluit over:

Biedingen

Anoniem  € 50

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77