Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Kart arrangement Coronel in Huizen

Beschrijving

Zet jij de snelste tijd neer op de indoor kartbaan van Coronel? Support het goede doel en geniet van een super snel arrangement bij Coronel in Huizen. Beleef het echte race gevoel! Dit arrangement is geschikt voor 14 personen, bestaat uit 3 heats karten en een afsluitende BBQ. Na de ontvangst gaan jullie een vrije training rijden om helemaal in de stemming te komen. Vervolgens rijden jullie een kwalificatie en is het doel om de snelste tijd neer te zetten, zodat je een goede startpositie hebt voor de race.

Als laatst rijden jullie een echte race. Wie staan er op het podium? Na afloop gaat de BBQ aan, onder het eten kunnen jullie nog volop napraten over de gereden race.

Verkoopwaarde: € 959

Hoogste bod: € 400

De veiling sluit over:

Biedingen

Sander Haas  € 400
Sander Haas  € 200

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77