Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Its a Healty Piece of Cake

Beschrijving

Luxe koffietafelboek met meer dan 80 heerlijke recepten voor echt makkelijk te maken tractaties geschreven door Corinne Weijschede-Dijkhof. Overheerlijke recepten voor desserts, taartjes en ontbijtjes zijn gezond, voedzaam, plantaardig en veelal glutenvrij. Doordat ze vol vezels zitten, is een klein stukje vaak al meer dan genoeg. Gelukkig zijn de lekkernijen goed te bewaren en ook in te vriezen. Dus wil je lekker aan de slag met gezond tractaties, dan is dit het boek wat je nodig hebt en je zult versteld staan.

Verkoopwaarde: € 34,95

Hoogste bod: € 30

De veiling sluit over:

Biedingen

Bhagoe Tamara  € 30
Anoniem  € 21

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77