Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Gesigneerde dichtbundel ‘Hemelsblauwe jas’ van Nicolle van den Hurk

Beschrijving

In zonnig geel en warm rood

maak ik een tekening van jou.

Maar van alle kleuren die er zijn       

past jou het beste hemelsblauw.   

Nicolle van den Hurk illustreert prentenboeken sinds 1991, vaak bij teksten van Ivo de Wijs. In Hemelsblauwe jas schrijft ze met veel humor over de merel die de kat van de buren is vergeten, over een volle koektrommel die oh zo verleidelijk is, en de wind die de bomen plaagt in de herfst. Maar ook lastigere onderwerpen als een dwangneurose, verdriet of gemis schuwt Nicolle niet. Het resultaat is een schitterend prentenboek voor iedereen vanaf 6 jaar.

‘Twintig jaar geleden zag ik voor het eerst tekeningen van Nicolle en meteen wist ik dat ik samen met haar kinderboeken wilde maken. Na vijftien gezamelijke projecten moet ik echter erkennen: Nicolle is op haar best (en het meest succesvol) als ze alles alleen doet: tekst én tekeningen. Petje af.’ – Ivo de Wijs, cabaretier, liedjesschrijver en radiomaker.

http://www.nicollevandenhurk.nl/hemelsblauwe-jas.html

Speciaal voor deze veiling zal het boek worden gesigneerd.

Verkoopwaarde: € 14,95

Hoogste bod: € 25

De veiling sluit over:

Biedingen

Anoniem  € 25

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77