Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Etentje voor twee bij GoedEten

Beschrijving

GoedEten Den Haag streeft naar een betere wereld. De actie van Ka en lockmeup.nl steunen past precies binnen die visie.

Ben jij straks de hoogste bieder? Dan staat er een gastvrij team klaar om jou en een andere geluksvogel de ultieme GoedEten belevenis te bieden in de Reinkenstraat.

We verwelkomen je met een drankje, verwennen je met een soepje of salade en je kiest zelf een hoofdmaaltijd uit. Je gaat niet weg zonder hemels stukje taart en koffie toe. En dit alles biologisch, vaak vegan of vegetarisch, maar ook voor de vleesliefhebber is er de optie om biologische pulled chicken of rundergehakt toe te voegen.

Leuk en verantwoord als cadeau aan jezelf, een ander, maar vooral aan de meisjes aan de andere kant van de wereld die onze steun hard nodig hebben!

Verkoopwaarde: € 60

Hoogste bod: € 40

De veiling sluit over:

Biedingen

Roelof Van Laar  € 40
Jeroen Mann  € 28
Anoniem  € 25

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77