Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Een inspirerende lezing over betekenisvol ondernemen

Beschrijving

Is jouw organisatieºª toe aan de nieuwe economie, maar je weet nog niet precies hoe je dat moet aanpakken? Werken en leveren door echte maatschappelijke meerwaarde te bieden. Je kunt mij inhuren voor een inspirerende lezing en de opbrengst schenk ik graag aan de actie Lock-me-up van Free-a-girl.

Hou je van sterke verhalen, met hoop en verlangen, maar ook pijn, verdriet en boosheid? Het gaat allemaal voorbijkomen en aan het einde gaan de beelden niet meer weg. Ook niet als je je ogen sluit.

Als je veiling wint, dan kom ik naar je toe en bereiden we alles goed voor. Het enige wat ik dáár voor vraag is een goede kop koffie.

Biedt met je hart! Hoeveel, dat mag je met je hoofd bepalen!

ºª: Als je lid bent van een club met een gevarieerd gezelschap, of je zoekt een spreker voor een congres, dan mag je even goed bieden.

Verkoopwaarde: € € 1500

Startbod: € 675

De veiling sluit over:

Vanaf 19 mei om 23:59 is het niet meer mogelijk te bieden op veilingproducten.

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77