Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Een heel lief gehaakt knuffelaapje

Beschrijving

Een schattig aapje dat op zoek is naar nieuwe vriendje of vriendinnetje! Ook leuk voor een kraamcadeau en kan gepersonaliseerd worden met de initialen van het kind.

De aap is ongeveer 40cm lang (van kop naar staart) en echt perfect voor knuffelen.
Het aapje wordt gemaakt met acryl garen. Het gezicht is versierd met katoen en een snoetje gemaakt met witte vilt en natuurlijk zwarte veiligheid ogen.

Je kunt zelf kiezen welke kleuren je wilt dat het lijfje is en de accentkleuren.

Ik heb ongeveer 1 tot 2 weken nodig om het project af te werken (ligt eraan hoeveel opdrachten ik heb liggen).

Verkoopwaarde: € 35,00

Hoogste bod: € 35

De veiling sluit over:

Biedingen

Femmy Messelink  € 35

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77