Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Een authentieke Job Boersma-foto

Beschrijving

Wil jij een echte Job Boersma-foto in huis? Bied dan nu op één van zijn prachtige foto’s!

Job Boersma bekijkt het leven al sinds 1988 door zijn camera en dit levert prachtige, eigenzinnige en artistieke foto’s op. In 2010 startte hij met PulpdeLuxeMagazine en werkt samen met de finefleur van creatieven all over the world om PdLM 4 keer per jaar mogelijk te maken. PdLM is uw luxe manier van overleven en probeert een mooiere plek te maken van deze wereld. Dat laatste is ook een reden om vol overtuiging een foto aan te bieden, om met de opbrengst de wereld voor de meisjes een beetje mooier te maken.

Het formaat is 50×50 of 60×40 op plexiglas, inclusief ophangsysteem.

http://www.jobboersmafotografie.nl

Verkoopwaarde: € 500

Hoogste bod: € 50

De veiling sluit over:

Biedingen

Anoniem  € 50

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77