Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Consult van 1,5 uur

Beschrijving

Biedt op een consult van mij, vanuit FABRIEK69 in Amersfoort. Het is ook mogelijk een consult te hebben met beeldbellen.

Het consult is inzetbaar voor diverse doeleinden. U kunt denken aan advies rondom een bepaald probleem of om mee te laten kijken hoe u de thema’s relaties, intimiteit en seksualiteit heeft ingebed op uw locatie.

Ik ben inzetbaar op vele gebieden. De zorg, onderwijs en welzijnsorganisaties.

De waarde van een consult van 1,5 uur bedraagt 120,00 euro. Bieden vanaf 80 euro.

Verkoopwaarde: € 120,00

Startbod: € 80

De veiling sluit over:

Vanaf 19 mei om 23:59 is het niet meer mogelijk te bieden op veilingproducten.

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77