Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Bumperballen bij Soccer Inside Enschede! T.W.V. €200,-

Beschrijving

Soccer Inside Enschede steunt Mario met zijn actie voor Free a girl. Dit doen we door 1 uur lang bumperbal aan te bieden voor 10 personen. Trek de reusachtige ballon aan en spring, loop, bump of val zonder iets te voelen. Niet alleen geweldig om te doen, maar ook hilarisch om te zien.

Roep je vrienden of familie bij elkaar en steun Mario ook!

Bied snel hieronder en bij het hoogste bod gaan jullie er met deze toffe prijs vandoor!!

Verkoopwaarde: € 200,00

Hoogste bod: € 55

De veiling sluit over:

Biedingen

Anoniem  € 55
Anoniem  € 50

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77