Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Brouwerij tour Koninklijke Grolsch 10 personen

Beschrijving

Wil je alles ontdekken over bier en Grolsch in het bijzonder? Dit is je kans! Alles wat je wil weten komt aan bod: de rijke geschiedenis, het brouwen van ons karakteristieke pils en de vele speciaalbieren, het bottelen van de unieke beugelflessen en de kenmerkende TV-reclames.

Na afloop van de rondleiding kun je in de gezellige cafés in de brouwerij natuurlijk samen genieten onder het genot van lekker eten terwijl je de lekkerste Grolsch bieren mag proeven.De Grolsch Brouwerij Tour is niet voor niets gekozen tot het Beste Uitje van 2017 én 2018!

En dat voor maar liefst 10 personen!!

Met dank aan Koninklijke Grolsch!

Verkoopwaarde: € 300

Hoogste bod: € 150

De veiling sluit over:

Biedingen

Schoonmaakbedrijf Willemsen  € 150

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77