Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Breakthrough for teens! (Lefkracht brugklastraining)

Beschrijving

Wil jij je leerlingen een onvergetelijke ervaring geven? Eentje waar ze jaren later nog op terugkijken? Geef jouw leerlingen een echte doorbraak!

Bied op onze ‘Breakthrough for teens’! Twee speciale lessen en het doorslaan van een plank als onderdeel uit de lessenserie “Weten wie je bent, weten wat je kan”. Totaal 4 uur waarin jouw leerlingen écht leren om zelfverzekerd naar het VO te gaan of er zelfverzekerd rond te lopen.

Ja, je kan het! Iedereen slaat zijn eigen persoonlijke plank door, en slaat daarmee door…zijn  persoonlijke onzekerheden, dát is de doorbraak! Een mooie afsluiting voor de basisschool en start van het voortgezet onderwijs.

Deze lessen zijn geschikt voor leerlingen uit groep 8 en de 1e twee klassen van het V.O.. Alleen te koop voor scholen uit de gemeenten Zoetermeer, Den Haag, Voorburg, en Rijswijk( ZH).

‘Breaktrough for teens’ is al jarenlang een doorslaand succes, kijk hier.

Over LEFKRACHT (Trainers Maaike Franken en Inez van Arkel)

Wij willen kinderen helpen het beste uit zichzelf te halen. En om dat te bereiken bieden wij ouders, leerkrachten én de kinderen materiaal aan om hun kinderen of leerlingen te helpen op te groeien tot zelfstandige, blije, verantwoordelijke volwassenen

Verkoopwaarde: € 600

Hoogste bod: € 350

De veiling sluit over:

Biedingen

amaliaschool Prinses  € 350

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77