• nl
« Alle veilingitems

BOOTCAMP IN DEN BOSCH!

Beschrijving

Jij kan nu met jouw vrienden en/of vriendinnen bieden op één uur bootcamp van The Bootcamp Club Den Bosch! Je mag met max. 16 personen naar deze bootcamp komen, ben je met minder? Dat is geen enkel probleem.

THE BOOTCAMP

Bij The Bootcamp Club Den Bosch train je onder leiding van gecertificeerde trainers die op drie verschillende niveaus training geven, deze veilig is dus écht voor iedereen toegankelijk. De trainingen van Bootcamp Club Den Bosch worden verzorgd aan de IJzeren Vrouw, de Noorderplas, het paleiskwartier en in de binnenstad van Den Bosch en in Rosmalen in het centrum en aan De Groote Wielen. Net zoals de locatie, wordt de datum later in overleg met jou afgesproken.

Trommel nu snel als je vrienden en/of vriendinnen op en steun Lock me Up – Free a Girl door te bieden op een bootcamp van The Bootcamp Club Den Bosch!

ALLE VEILINGEN:

NOYA NOIR Bumbag Blue | NOYA NOIR Bumbag CognacTHE SPACE Escaperoom Veghel | The Bootcamp Club Den Bosch

Verkoopwaarde: € 160

Hoogste bod: € 50

De veiling sluit over:

Biedingen

P Veenker  € 50
De Graaff Jojanneke  € 30

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77