Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Boostwandeling

Beschrijving

Zoek jij meer balans, zelfvertrouwen, geluk en positiviteit in jouw leven? Is het tijd om voor jezelf te kiezen? Een telkens terugkerend probleem, wat je begint te belemmeren?

Het veroorzaakt onrust, ontervredenheid, verdriet of misschien zelf ruzie.

Na een wandeltraject met mij sta jij weer stevig in jouw schoenen.

Normaal gesproken kost dit €57,-, maar nu kan jij al bieden vanaf €47,-!!

Voor een klein bedrag help je niet alleen jezelf, maar ook een kind dat opgesloten zit. Dat misbruikt wordt en geen enkele vrijheid heeft.

Help jij mee een meisje een kans op een TOEKOMST te geven?

Verkoopwaarde: € 57

Hoogste bod: € 50

De veiling sluit over:

Biedingen

Tonneke Bakkeren  € 50

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77