Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Bonfire Slagers BBQ incl. 4 zakken houtskool!

Beschrijving

De echte BBQ liefhebber kiest toch voor de traditionele houtskool barbecue!

De meest traditionele vorm van barbecueën is met houtskool of briketten. Veel mensen geven nog steeds de voorkeur aan een houtskool barbecue.

Een houtskoolbarbecue geeft u als enige het authentieke barbecue gevoel waar veel mensen (vooral mannen) van houden! Dit is niet te vergelijken met een barbecue op gas of elektra.

Daarnaast bereik je met briketten en houtskool zeer hoge temperaturen en geeft het die bekende, heerlijk rokerige smaak aan het vlees!

Een houtskool BBQ met deksel biedt de mogelijkheid tot het bereiden van pizza, flammkuchen, low and slow gerechten, you name it!

 

Bied nu op deze Bonfire Slagers BBQ t.w.v. € 200,00 inclusief 4 zakken houtskool!!

Met dank aan Sligro Enschede

Verkoopwaarde: € 200

Hoogste bod: € 140

De veiling sluit over:

Biedingen

Anoniem  € 140
Vahedi Ali  € 125
Anoniem  € 120
Soons Steven  € 100

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77