Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Bollywooddans workshop

Beschrijving

Indiase Dansschool Niembooda biedt swingende en energieke bollywoodworkshops aan!

De workshop is inclusief kleurrijke accessoires zoals sjaals en tulbanden en bindi’s om helemaal in de gezellige bollywoodsferen te komen. De opzet van de workshop is een gezonde mix tussen een stukje educatie over de geschiedenis van bollywooddans, haar connectie met Indiase klassieke dans en het leren van een supergezellig en energieke bollywoodchoreografie.

Meer info over Indiase dansschool Niembooda: www.indiasedansschool.nl

Bieden vanaf: € 150

Duur: 1,5 uur

Minimaal aantal deelnemers: 8 ( 18,75 EUR pp)

Locatie: nader te bepalen

Reiskosten zijn voor koper en afhankelijk van afstand berekend vanuit Den Haag

Facebook: Indiase dansschool Niembooda

Verkoopwaarde: € 180

Startbod: € 150

De veiling sluit over:

Vanaf 19 mei om 23:59 is het niet meer mogelijk te bieden op veilingproducten.

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77