Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Nieuwe BMW Kidsbike t.w.v. 275,-

Beschrijving

De BMW Kidsbike is zowel een loopfiets als fiets. Ideaal om het evenwichtsgevoel te trainen, want er zitten geen zijwieltjes aan. Voorzien van kunststofpedalen en reflectoren. Ergonomisch zadel. Met behulp van de meegeleverde pedaalset en ketting is de loopfiets eenvoudig om te bouwen tot fiets. Voor kinderen vanaf 2,5 jaar (als loopfi ets) tot ca. 6 jaar (als fiets)

Verkoopwaarde: € 275

Hoogste bod: € 150

De veiling sluit over:

Biedingen

rene polman  € 150

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77