Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

BBQ voor 10 personen

Beschrijving

Op een door jouw gekozen dag krijg je alle ingredienten voor een gezellige BBQ voor 10 personen! Heb jij zin in een lekker avondje met vrienden, familie of collega’s? Dit is je kans. Ik zorg voor alle ingrediënten en de BBQ en drankjes en naar eigen voorkeur wegwerpservies of je eigen servies. Jij hoeft alleen te zorgen voor de mensen het servies. De BBQ maak ik weer voor je schoon dus ideaal!

De ingredienten voor de BBQ zullen in onderling overleg vast gesteld worden dus mocht je een vegetarische BBQ willen o.i.d. kan dat ook allemaal.

Tegen kostprijs kun je uiteraard ook voor meer personen de BBQ krijgen. Het gedoneerde bedrag hier is voor 10 personen. Optioneel kan ook servies etc geregeld worden tegen meerprijs.

 

Verkoopwaarde: € 150

Hoogste bod: € 100

De veiling sluit over:

Biedingen

Robina Bos  € 100
Verhaak Ron  € 75

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77