• nl
« Alle veilingitems

Babykamer muurschildering twv € 279,50 in Ede, Bennekom of Wageningen

Beschrijving

Tegen elk bod vanaf € 50,- een professionele muurschildering door Saskia de Wit Muurschilderingen (kost normaal € 279,50!!!)

Ben je in blijde verwachting, of wil je een zwangere vriendin een leuk kraamcadeautje geven? Dan is deze super schattige muurschildering van een beertje op een schommeltje aan een tak (zie foto’s) een prachtige toevoeging aan de babykamer! De lengte van de tak is ongeveer 1.20m tot 1.50m breed en wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. De kleuren zijn grijstinten met 1 kleuraccent naar keuze: mintgroen, blauw of roze.

Wil jij ook zo’n gaaf handgeschilderd kunstwerk op je babykamertje, bied dan mee op de veiling en de opbrengst komt helemaal ten goede aan Free A Girl!

LET OP, De volgende voorwaarden zijn van belang:

  • De muur waar de schildering op geschilderd wordt moet volledig GLAD gestuct zijn (GÉÉN structuur!!! Ik kan bv niet schilderen op spachtelputz, granol, hout, kunststof of structuurbehang zoals glasvezelbehang met een wafelstructuur)
  • De muur is met gewone latex (waterbasis) gesausd in wit of een heel zachte kleur (GEEN donkere tinten)
  • Het adres ligt in Ede, Bennekom of Wageningen
  • De minimale wachttijd voor het maken van een afspraak is 5 weken
  • Deze veiling geldt alléén voor exact deze muurschildering zoals te zien op de foto’s, geen andere plaatjes mogelijk voor dit veilingbedrag! (Heeft u iets anders gezien dat u aanspreekt, vraag dan vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op de website).

Let u er alstublieft goed op, dat uw muur voldoet aan de voorwaarden en dat u genoeg tijd heeft voor het inplannen van de afspraak. Ik kan helaas geen geld terug geven van deze veiling! Ik maak deze schildering 100% belangeloos, de volledige opbrengst doneert u aan Free A Girl, en de werkuren, materiaalkosten en voorrijkosten komen voor mijn eigen rekening. Wilt u meer informatie over deze gave kinderkamer muurschilderingen, kijk dan op: www.muurschildering-kunst.nl

Hier treft u ook het uitgebreide portfolio aan met héél veel meer leuke voorbeelden! Voor algemene vragen en informatie, kijk bij FAQ.

Algemene voorwaarden

Verkoopwaarde: € 279,50

Startbod: € 50

De veiling sluit over:

  • In hele euro's, alleen getallen.
  • Minimumbod van €,-
    Bij anoniem bieden is je naam alleen zichtbaar voor de veiligmeester.

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77