Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

3 boeken ‘hart in zaken’

Beschrijving

Op 22 maart wordt dit boek gelanceerd tijdens de Planetree Conventie. Het is niet vrij verkrijgbaar in de boekhandel, maar uitsluitend B2B. Het inspireert en biedt tools om niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart te werken. Ik stel 3 exemplaren van dit luxe gebonden boek beschikbaar, met een persoonlijke boodschapºª en gesigneerd door de auteurs. Het is sowieso een cadeau aan jezelf, je kunt het ook doorgeven of gewoon aan iemand geschenk doen. Hier krijg je geen spijt van! Het Startbod en jouw Bieding zijn uiteraard per boek!

ºªDit gebeurt in overleg met jou!

Verkoopwaarde: € 24

Startbod: € 20

De veiling sluit over:

Vanaf 19 mei om 23:59 is het niet meer mogelijk te bieden op veilingproducten.

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77