Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Een week lang sokken van Carlo Lanza!

Beschrijving

Carlo Lanza is een Nederlands herensokken merk dat al zijn sokken met uiterste precisie laat maken in het noorden van Italië. Carlo is op en top Nederlander, maar heeft Italiaanse roots. Dat verklaart zijn Italiaanse naam. Met zijn merk probeert hij een stukje Italiaans ambacht naar Nederland te halen. Op dit moment lukt dat hem vrij aardig; hij heeft namelijk in Nederland 111 verkooppunten en sinds kort exporteert hij zelfs naar Duitsland en België waar nog eens 4 winkels zijn merk verkopen! 

De prachtige sokken van Carlo Lanza staan voor: ambacht, Italiaanse kwaliteit, en exclusiviteit.

In deze veiling kun je bieden op een set voor 7 dagen. Elke dag andere sokken met een winkelprijs van €17.- per paar.

De collectie van Carlo Lanza is erg breed dus de kleur mag je zelf komen uitzoeken in de winkel.

Verkoopwaarde: € 119

Hoogste bod: € 50

De veiling sluit over:

Biedingen

Roelof Van Laar  € 50

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77