Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

2 stoelen VAK 104 Johan Cruijff Arena nader te bepalen AJAX wedstrijd 2018-2019 inclusief P en ABA

Beschrijving

2 kaarten (VAK 104, rij 14) voor een nader te bepalen wedstrijd in seizoen 2018-2019, inclusief Parkeerkaart in de Arena alsmede 2 toegangskaarten voor de AJAX BUSINESS ASSOCIATES (ABA):

Met deze kaarten heb je toegang tot de exclusieve ABA ruimtes in het stadion, waar je onbeperkt gebruik kunt maken van de nodige hapjes en drankjes. Dit alles op een waanzinnige locatie in de Johan Cruijff Arena!
De stoelen zijn ter hoogte van de middenlijn en de 14e rij van het veld, waardoor je de echte voetbal ervaring niet verliest.

AJAX BUSINESS ASSOCIATES (ABA):
De betekenis en invloed van de voetbalsport op het maatschappelijk leven is groot. Het publiek en daardoor ook het bedrijfsleven tonen steeds meer interesse in het betaalde voetbal. In Nederland behoort AJAX gedurende een zeer lange reeks van jaren tot de meest toonaangevende clubs. Zij heeft een uitgebreide supportersaanhang van individuele personen, maar ook van bedrijven.

Vele van deze bedrijven zijn lid van de AJAX BUSINESS ASSOCIATES (ABA), een onafhankelijke vereniging die nauw betrokken is bij AJAX. De ABA is de business club van Ajax. Zij draagt als zodanig niet alleen AJAX een goed hart toe, maar beoogt ook de zakelijke en persoonlijke banden tussen de leden te bevorderen. De bindende factor is hierbij AJAX. De vereniging is in 1991 opgericht.

Hoogste bod: € 500

De veiling sluit over:

Biedingen

Bakhuizen Freek  € 500
Maat Sergio  € 250

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77