• nl
« Alle veilingitems

2 Regular Tickets Hemelvaartfeesten Festivaart 2018

Beschrijving

Naam evenement: Hemelvaartfeesten 2018 Festivaart
Datum: do, 10 mei, 2018
Locatie: DRU Park, Ulft

Dit jaar slaan de organisaties van Huntenpop, Festivaart en Coverland de handen ineen voor een nieuw driedaags festival onder de vlag Hemelvaartfeesten. De Hemelvaartsfeesten luiden de zomer in. Drie dagen lang staat de Achterhoek op z’n kop en kan er volop gefeest worden op het festivalterrein. Naast Festivaart op Hemelvaartdonderdag en Coverland op de zaterdag krijgt dit jaar ook de vrijdagavond een eigen invulling. Onbezonnen jezelf verliezen in duvels lekkere beats, Achterhoekse rock en de vele tributes. Drie dagen gedomineerd door non-stop genot en dwaze streken. …Biechten kan altied nog 😉

Festivaart zal zich blijven focussen op dance en Coverland blijft zoals vanouds het grootste cover- en tributefestival van Nederland. Dé Vrijdag zal een brug slaan tussen deze dagen met een brede programmering voor alle leeftijden.

Het festival zal dit jaar terug verhuizen naar het weiland voor de echte vertrouwde festivalbeleving. Op een overzichtelijk en aangesloten ‘knus’ festivalterrein. In het midden van het terrein komt een gedeeltelijk overkapt plein met relaxte zitplekken, kleine podia en diverse horecagelegenheden. De Hemelvaartfeesten zijn een directe ode aan de Achterhoek en de befaamde gemoedelijkheid; een warm bad voor alle bezoekers.

 

Eventgoose BV

Verkoopwaarde: € €57,00

Startbod: € 57

De veiling sluit over:

  • In hele euro's, alleen getallen.
  • Minimumbod van €,-
    Bij anoniem bieden is je naam alleen zichtbaar voor de veiligmeester.

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77