Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

2 kaartjes voorstelling Boys don’t cry + meet&greet cast

Beschrijving

Boys don’t cry ging in 2015 in premiere en heeft inmiddels meer dan 40(!) voorstellingen gespeeld in Schouwburg Odeon in Zwolle. Ook komend seizoen spelen wij weer volop met deze voorstelling.

De voorstelling kreeg 5 sterren en gaat over:

Opgroeien in een regio waar de ‘glitternicht’ niet jaarlijks door de grachten vaart. Waar ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’ het credo is. Het verhaal van twee vrienden uit het oosten die samen – met veel humor – op een eigen manier worstelen met hun identiteit. Een voorstelling over er anders uitzien of eigenlijk iemand anders zijn, en daar keihard op afgerekend worden. (via www.tenproducties.nl

Na het zien van de voorstelling ontmoet je de cast en kan je ze het hemd van het lijf vragen!

Verkoopwaarde: € 30

Hoogste bod: € 21

De veiling sluit over:

Biedingen

Anoniem  € 21
Mike Smelt  € 20

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77