Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

2 entree kaarten voor het nationaal videogamemuseum

Beschrijving

Altijd al eens oude videogames willen spelen? Dit is je kans. Ik mag namens het nationaal videogame museum 2 kaarten veilen. 1 entree kaart is voor een volwassenen en de ander voor een kind ( tot en met 11 jaar). Hiermee krijg je toegang tot alle game consoles en spelkasten die in het museum staan. Je maakt een reis door de tijd waar je begint met de eerste games die uit zijn gekomen waar je eindigt in de gamezone met bijna elk spel wat je kan bedenken.

 

Informatie over het nationaal videogamemuseum:

Ooit is het begonnen als een hobby van een aantal mensen. Ze hadden een ruimte waar ze hun kasten repareerde en ook de games speelde. Nadat ze zagen dat er animo voor was verhuisde ze naar een grotere locatie. Inmiddels 2 locaties verder zitten ze in het oude V&D pand in het stadshart

Verkoopwaarde: € 25

Hoogste bod: € 20

De veiling sluit over:

Biedingen

bibianne Been  € 20
Anoniem  € 7
Kim Van Den berg  € 5

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77