Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

Gesigneerd exemplaar ‘Verwarring’ van radio legende Jeroen van Inkel

Beschrijving

Jeroen van Inkel – ‘Verwarring’

Biedt nu op dit fantastische veilingitem! Een door de legendarische radio dj Jeroen van Inkel gesigneerd exemplaar van zijn bestseller boek ‘Verwarring’. Het is de tweede thriller van Jeroen van Inkel, die debuteerde met Kortsluiting. In Verwarring keert radio-dj en misdaadjournalist Vrank van Houten terug. Hij raakt betrokken bij het onderzoek naar een gezinsdrama. Vrank komt erachter dat de zaak anders in elkaar steekt dan op het eerste gezicht lijkt. Jeroen van Inkel weet wederom zijn levendige fantasie en kenmerkende humor perfect te combineren in een spannend verhaal. Verwarring is een snelle thriller vol verrassende plotwendingen en met een vleugje maatschappijkritiek.

Laat deze mooie kans niet aan je voorbij gaan en zorg dat dit gesigneerde exemplaar binnenkort bij jou in de boekenkast staat!

Bied nu!

Verkoopwaarde: € 10

Hoogste bod: € 75
Startbod: € 25

De veiling sluit over:

Vanaf 19 mei om 23:59 is het niet meer mogelijk te bieden op veilingproducten.

Biedingen

Geoffrey Tetro  € 75
Kelly Zijlmans  € 25

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77