• nl
« Alle veilingitems

Jeroen van Inkel – ‘Verwarring’

Beschrijving

Jeroen van Inkel – ‘Verwarring’

Biedt nu op dit fantastische veilingitem! Een door de legendarische radio dj Jeroen van Inkel gesigneerd exemplaar van zijn bestseller boek ‘Verwarring’. Het is de tweede thriller van Jeroen van Inkel, die debuteerde met Kortsluiting. In Verwarring keert radio-dj en misdaadjournalist Vrank van Houten terug. Hij raakt betrokken bij het onderzoek naar een gezinsdrama. Vrank komt erachter dat de zaak anders in elkaar steekt dan op het eerste gezicht lijkt. Jeroen van Inkel weet wederom zijn levendige fantasie en kenmerkende humor perfect te combineren in een spannend verhaal. Verwarring is een snelle thriller vol verrassende plotwendingen en met een vleugje maatschappijkritiek.

Laat deze mooie kans niet aan je voorbij gaan en zorg dat dit gesigneerde exemplaar binnenkort bij jou in de boekenkast staat!

Bied nu!

Verkoopwaarde: € 10

Hoogste bod: € 25
Startbod: € 25

De veiling sluit over:

  • In hele euro's, alleen getallen.
  • Minimumbod van €,-
    Bij anoniem bieden is je naam alleen zichtbaar voor de veiligmeester.

Biedingen

Kelly Zijlmans  € 25

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77