Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl
« Alle veilingitems

olieverfschilderij wordt a.s. vrijdag live geveild bij Fellini rond 18:00 uur ongeveer

Beschrijving

Olieverfschilderij van 60×80 cm op houten paneel.
Zachtfluweel zijn de ogen van een giraffe en die zijn in dit schilderij prachtig gevangen door bioloog en kunstschilder Kim Veenman. Het is afgewerkt met een lichte gouden kleur, voor een sprankelend effect.
Het paneel is ‘kaal’ beschikbaar, wat betekent dat de hoogste bieder zelf een lijst kan uitzoeken, passend bij het eigen interieur. Kim heeft tips voor lijstenmakers, afhankelijk van de woonplaats van de nieuwe eigenaar.
Heel veel succes met de veiling en natuurlijk het goede doel!!

Liefs vanuit t noordn: Kim

 Dit item wordt live geveild aanstaande vrijdag 18:00 uur op terras Fellini Enschede!!! Be there 🙂

Met vriendelijke groet,

Kim Veenman

Freelance illustrator, kunstenaar & wetenschapsjournalist

De veiling sluit over:

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77