Over Lock me Up

De actie
Free a Girl organiseert sinds 2011 “Lock me Up – Free a Girl”, met als doel om met heel Nederland en België nog veel meer meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden. Tijdens de 9de editie van Lock me Up – Free a Girl, maandag 13 mei tot en met zondag 19 mei 2019, staan er bij restaurants en bedrijven door heel Nederland hokjes van 1 bij 2 meter. De hokjes staan symbool voor de hokjes in Indiase bordelen. Deelnemers laten zich bewust 12 uur lang opsluiten en zamelen elk minimaal €2.500 in. In totaal zullen 40 locaties meedoen. Iedere locatie plaatst vijf, zes of zeven dagen lang 2 hokjes, zodat er in totaal per locatie minimaal €25.000 opgehaald wordt.

Jouw persoonlijke actiepagina
Om de ‘Lock Me Up - Free a Girl’ community nog meer te laten groeien kan iedereen zich inschrijven als deelnemer. Binnen 5 minuten ontvangt elke deelnemer een persoonlijk profiel op lockmeup.nl. Zodra je profiel online is kan je al beginnen met werven van donaties. Dit doe je onder andere door jouw actiepagina te delen op social media. Hier staat jouw foto, motivatie en streefbedrag op.

Het streefbedrag

Er is geen verplicht streefbedrag, zodat iedereen zich kan inschrijven voor Lock Me Up 2019. Alleen de deelnemers die minimaal €2500 aan donaties werven, worden tijdens de landelijke Lock Me Up - Free a Girl actieweek (van 13 tm 19 mei 2019) ingedeeld, om symbolisch opgesloten te worden in een hokje van 2x1, gedurende 12 uur bij een locatie in jouw de regio. Het allermooiste zou zijn als iedereen die zich inschrijft het streefbedrag haalt, zodat wij met een enorme groep nog meer aandacht kunnen eisen voor de meisjes die onze hulp zo hard nodig hebben. Maak gebruik van de handleiding voor sponsorwerving en het 6 weken stappenplan om het streefbedrag van €2.500 te halen. 

Locaties

Het doel is om 40 locaties verspreid door heel Nederland te vinden die mee doen, je vindt ze later allemaal op de website! Wil je een locatie aanmelden? Klik dan hier

Het eindbedrag
Op zondag 19 mei 2019 wordt de totaalopbrengst bekendgemaakt. In 2018 hebben 290 deelnemers samen ruim €514.000 opgehaald! In 2019 streeft Free a Girl ernaar om maar liefst 1 miljoen euro op te halen. Ga jij met ons de strijd tegen kinderprostitutie aan?

Lock me Up – Free a Girl is een initiatief van Stichting Free a Girl en ambassadeur Wimmy Hu.

Lock me Up - Brand in de loods

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen