Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl

Totaal opgebracht: € 4.010 / € 2.500

Doneer

Willen jullie mij alsjeblieft helpen een meisje te bevrijden…

Lieve familie en vrienden, ik heb jullie steun nodig.

Op vrijdag 18 mei doe ik mee aan de actie voor Free a Girl. Een campagne om kleine jonge onschuldige meisjes – net zo oud als mijn dochter van 8 jaar – uit India te bevrijden uit hun gevangen bestaan in de gedwongen prostitutie.

Ik laat me 12 uur lang opsluiten in een houten cabine van 2 m2 met kippengaas ervoor. Mensen kunnen me bij Vooges in Zandvoort komen bezoeken en ik zal de dag doorbrengen op een kom rijst en wat water. Als ik 2500 euro ophaal wordt er 1 klein meisje gered en kan zij een nieuw bestaan opbouwen. Uiteraard ga ik natuurlijk proberen om veel meer geld op te halen. Vandaag starten we en hoop ik dat jullie het begin willen maken. Klik dan door naar mijn pagina voor een eerste donatie en spread the word!!

https://www.lockmeup.nl/deelnemers/susan-van-geenen/

Heel veel dank!! Susan

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77