Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl

Totaal opgebracht: € 4.860 / € 2.500

Doneer

Dudok en Rotary Arnhem

Dudok bestaat 10 jaar en Rotary Arnhem resideert er al vele jaren met plezier.

Toen Robert de vraag stelde of een van onze clubleden in het kader van het jubileum mee wilde doen aan Lock me up was het mij snel helder dat ik als voorzitter dit niet voor niks op mijn pad kreeg.

6 blokken van 2 uur ga ik vullen, en niet alleen met werk. Het wordt tijd dat wat ik al lang vooruit schuif nu eens bij de kop vat, en als je 12 uur opgesloten zit, dan zal ik niet anders kunnen 🙂

Keuzes waar ik nu aan denk

Lezen: Filosofie der Vrijheid van Steiner? Of Dynamische Oordeelsvorming? Of meer iets poilticologisch als Het einde van de macht?

Ik denk er nog even over na

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77