Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl

Totaal opgebracht: € 1.958 / € 5.000

Doneer

Lock Me Up!

Vanaf 15 mei gaan wij weer keihard aan de slag om een mooi bedrag op te halen voor Free a Girl!

Ik, Danielle Nijboer, laat mij 12 uur lang opsluiten in een hokje van 2 bij 1 meter om geld op te halen voor dit prachtige goede doel. De meiden waarvoor wij dit doen verdienen net als iedereen een goede toekomst en daar wil ik mij graag voor inzetten. Samen met het team van Enschede gaan wij ons de week van 14 tot en met 19 mei keihard ons best doen om Free a Girl onder de aandacht te brengen en natuurlijk een mooi geld bedrag op te halen.

Helpen jullie mij/ ons mee? Doneren kan nu!

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77