Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl

Totaal opgebracht: € 6.791 / € 5.000

Doneer

Lever je lege flessen in bij PLUS Verheul en steun Free a Gril

Spaar je lege flessen op en lever deze in als je boodschappen komt doen. Als PLUS ondernemer zet ik me in om geld in te zamelen voor Free a Gril. 18 mei laat ik me 12 uur opsluiten bij Burggolf in Zoetermeer. Iedere week leeg ik de ton bij de flessenband om het bedrag zichtbaar te maken dat ik gespaard heb.

Het is toch ongelooflijk dat je dag in dag uit opgesloten zit in een hokje van 1 bij 2 meter? Een hokje waar je niet uit kunt en mag alleen als er een klant voor je is. Wat een gebroken leven heb je dan, voor zulke mensen zet ik me graag in. Wil jij helpen om minderjarige meisjes die vastgehouden worden te bevrijden?

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77