Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl

Totaal opgebracht: € 5.442 / € 5.000

Doneer

Kom je ook op dinsdag 15 mei??

De datum dat ik mij 12 uur lang in het #hokje ga laten opsluiten staat vast. Dinsdag 15 mei ga ik samen met Jan Marc ter Steege mij laten opsluiten in een #hokje van 1 bij 2 meter op het terras van Fellini in Enschede. Zo proberen wij zo veel mogelijk geld in te zamelen en aandacht te vragen voor de jonge meisjes in Azië die gedwongen in de prostitutie zitten. Tussen 11:00 uur ‘s ochtends en 23:00 uur ‘s avonds is iedereen van harte welkom om wat te komen drinken of eten en natuurlijk nog iets te doneren en er samen met mij een top dag te gaan maken!!

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77