Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl

Totaal opgebracht: € 6.791 / € 5.000

Doneer

Het eerste bedrag is binnen!

Wat gaaf dat de eerste mensen al zo enthousiast gegeven hebben. Super bedankt. Fijn, dat je de moeite neemt om even uit de alledaagse drukte te stappen en voor kinderen die geen leven hebben wat geld te geven.

 

Onvoorstelbaar, dat dit zoveel gebeurd over de hele wereld in landen als Bangladesh, Brazielië, India, Nepal, Thailand enz. Maar ook in Nederland is dit de dagelijkse realiteit.

Schokkend om te zien dat een stichting als Freeagril in Nederland actief moet zijn.

Nederland

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77