Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl

Totaal opgebracht: € 1.958 / € 5.000

Doneer

Het begin is er

Vandaag zijn de eerste twee deelnemers opgesloten in hun hokje, een gevoel van trots valt op zo’n moment niet te onderdrukken…
Ontzettend trots en blij ben ik, dat ik deel uit mag maken van dit geweldige team onder het toeziende oog van Nancy Rosberg! Zaterdag 19 mei as. is het mijn beurt om het hokje te betreden… Dit besef zal komen als de deur officieel dicht gaat en ik 12 uur lang geen kant op kan.

Alvast mijn grote dank aan alle mensen die hebben gedoneerd, geboden op mijn veilingitems en iedereen die mij komt steunen op de grote dag!

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77