Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl

Totaal opgebracht: € 4.860 / € 2.500

Doneer

Daar zit ik dan

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Nou, daar zit ik dan

Vanwege het weer zit ik binnen, een beetje op de tocht. Maar sois, het kan erger.

kooi uitzicht lockmeup

Uitzicht vanuit de kooi van Lockmeup

De € 2.500 is gehaald, wellicht komt er vandaag nog wat binnen omdat het meer zichtbaar is. Vandaag tijd dus om het verhaal live te vertellen aan voorbijgangers.

Maar ook aan mensen die mij per mail bevragen over hoe dat dan precies zit. Ik kreeg de vraag (van een man): is er een plan hoe deze ellende kan worden opgelost? Geen gedwongen prostitutie zonder mannen die daar op in gaan . . . . Daar ligt de bron van deze ellende. Het zijn ook vaak mannen die gedwongen prostitutie organiseren! Wordt er iets gedaan aan het verbeteren van de moraliteit van mannen?

Vandaag dus tijd om al die vragen te beantwoorden dan wel uit te leggen hoe Free a girl werkt.

 

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77